MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Maatregelen ten aanzien van het Corona virus

Telefonisch niet bereikbaar

Op dit moment zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar. Door de situatie omtrent het Corona virus, werken onze medewerkers van de klantenservice vanuit huis. Hierdoor hebben zij niet de beschikking over onze telefooncentrale. Onze excuses voor het ongemak.

Uiteraard zijn wij wel goed bereikbaar via e-mail en doen wij er alles aan om uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Veilige bezorging

Ook voor het bezorgen van de bestellingen hebben wij maatregelen genomen, zodat we dit zo veilig mogelijk kunnen doen. Wij blijven zoveel mogelijk op minimaal 1,5 meter afstand en onze medewerkers komen niet in (of door) uw huis. Een levering voor een appartement kan tot aan de centrale gang.

 

Geen betaling mogelijk per pin of contant

Betalen kan momenteel alleen vooraf (via Ideal, creditcard of Bancontact). De optie om te betalen aan de chauffeur bij levering, is momenteel helaas niet beschikbaar.

 

Eigen vestiging (Bunnik) alleen toegankelijk voor afhalers

Momenteel is onze eigen vestiging in Bunnik alleen toegankelijk voor het afhalen van bestellingen. Het is de komende tijd niet mogelijk om planten te komen bekijken. Daarbij is onze eigen fysieke voorraad heel beperkt; bijna alle planten halen wij op bestelling, vers van de kweker.

 

Alle afhaalpunten wel open

Vooralsnog leveren wij (weer) uit via alle afhaalpunten in Nederland en België. Mocht de situatie wijzigen, dan kan het voorkomen dat er (wederom) tijdelijk afhaalpunten worden gesloten. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij klanten van lopende bestellingen hierover uiteraard informeren.

 

 

Op basis van de ontwikkelingen omtrent het Corona virus, kan het zijn dat wij nog aanvullende maatregelen nemen voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Wij bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak, maar we rekenen hierin op uw begrip.

Laden..