Filteren

Najaarsbloeiende bloembollen

Najaarsbloeiende bloembollen kunt u in de grond zetten van augustus tot in oktober of in het geval van cyclamen van augustus tot en met maart (tenzij het vriest). Handig ezelsbruggetje is dat de meeste bollen en knollen alleen leverbaar zijn op het moment dat u ze in de grond kunt zetten.

Lees meer

Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 

Herfstbloeiende bloembollen planten

In het najaar als u de voorjaarsbloeiende bloembollen in de grond zet, kunt u ook meteen najaarsbloeiende bloembollen planten! Herfskrokus en herfststijlloos kunt u, als u wilt dat ze dit jaar nog bloeien, het beste van augustus tot in oktober in de grond zetten. Doe dat twee tot drie maal zo diep als de hoogte van de bol. Herfstbloeiende cyclaamknollen plant u tegelijk maar deze kunt u ook nog in de winter tot maart planten, ze bloeien dan het jaar erop. De knollen worden met de gebogen, ronde kant naar beneden geplant en niet te diep, ongeveer 3 cm is voldoende. Omdat de knollen van cyclaam niet altijd even makkelijk tot bloei komen kunt u ook kiezen voor de cyclaam plant. Geef na het planten water. 

Najaarsbloeiende bloembollen kopen

Knollen en bloembollen zijn leverbaar in de periode dat u ze ook kunt planten. Bewaar bollen niet te lang, dat komt de kwaliteit niet ten goede. Alle pakketten worden door onze eigen chauffeurs bezorgd. Bezorging naar een afhaalpunt waar u ze zelf kunt ophalen is gratis. 

Liever iets anders? Kijk ook eens bij onze gemengde bloembollen, zomerbloeiende bollen of voorjaarsbloeiende bloembollen

Scroll to top