Haagplanten

Haagplanten vormen het geraamte van uw tuin. Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin worden meestal eerst de haagplanten uitgekozen. Er is veel waar over nagedacht kan worden. Wenst u een wintergroene haagplant of een bladverliezende haagplant? Is de haag bedoeld voor uw privacy of vindt u het leuk dat de vogeltjes erin kunnen schuilen? Het is belangrijk dat de planten die u voor de haag zet een mooi geheel vormen met de tuin.

Lees meer

Beukenhaag
6 producten
Buxus
2 producten
Buxus alternatief
24 producten
Grote coniferen
9 producten
Haagconiferen
24 producten
Haagplanten, bladhoudend
51 producten
Haagplanten, bladverliezend
17 producten
Haagelementen
6 producten
Hulst
36 producten
Kant en klaar hagen
34 producten
Lage hagen
18 producten
Laurier
12 producten
Ligusterhaag
7 producten
Taxus
4 producten
Grote laurieren
0 producten

Ons assortiment haagplanten

Er zijn verschillende soorten haagplanten die verschillende functies bekleden. Zo zijn er kant-en-klaar hagen die ideaal zijn om direct een mooie afscheiding te creëren. En met bladverliezende haagplanten leeft u mee van jaargetijde tot jaargetijde. Op die manier kijkt u misschien wel meer uit naar het voorjaar. Naast deze zijn er ook bladhoudende haagplanten, haagconiferen, laurier, taxus, buxus en beukenhagen.

Haagplanten kopen bij Directplant.nl

U bestelt gemakkelijk en snel uw favoriete haagplanten bij Directplant.nl. Uw bestelling wordt thuis bezorgd of u kunt het zelf afhalen bij één van onze 45 afhaalpunten. Toch niet tevreden met de plant? Binnen veertien dagen kunt u zonder reden retourneren en krijgt u gewoon uw geld weer terug!

 

Scroll to top