Onze medewerkers

Alle medewerkers van Directplant hebben groene vingers, mocht u tijdens het bezorgen van uw tuinplanten vragen hebben, stel ze gerust aan een van de bezorgers. Zij helpen u graag!

 

Emanuel Hommes is de eigenaar van Directplant.nl
Hij houdt zich vooral bezig met de inkoop en verkoop van de tuinplanten. Daarnaast zit hij vaak op de weg om de tuinplanten bij u te bezorgen.
Emanuel is opgegroeid op een grote boomkwekerij.
Naast de kwekerij heeft hij ook gewerkt bij Intratuin als afdelingshoofd en floormanager, en bij een groencentrum voor de hovenier.In 2008 is hij zelf een groencentrum voor de hovenier gestart.
Begin 2009 heeft hij de website van Directplant overgenomen. Vanaf eind 2009 is het groencentrum verkocht en kon hij zich 100% inzetten voor Directplant.

 

 

 

 

Marco is full-time in dienst bij Directplant. 
Marco heeft na zijn boomteelt opleiding bij een handelsondernemer van tuinplanten gewerkt.
Zijn werkzaamheden bij Directplant  variëren van beantwoorden van vragen tot het sorteren van de orders en het bezorgen.
In het laagseizoen houdt hij de website bij.

 

Marco is full-time in dienst bij Directplant,
Marco is opgegroeid op een tuincentrum/kwekerij.
Zijn werkzaamheden bij Directplant zijn divers en varieren van het bezorgen van bestellingen, het klaarzetten van bestellingen voor transport tot het up-to-date houden van de website.

 

Jelle is parttime in dienst bij Directplant.
Jelle helpt mee de planten bij de juiste bestellingen te sorteren , hij werkt zeer secuur.
Daarnaast gaat Jelle soms mee als bijrijder bij grote en zware transporten. In het laagseizoen is Jelle op de kwekerij te vinden

 

Peter is full-time in dienst bij Directplant.
Zijn werkzaamheden bij Directplant zijn zeer divers. 
Bestelde planten afhalen bij diverse kwekers, bestellingen klaarzetten voor transport en bestellingen bezorgen. Indien er in het laagseizoen nog tijd over is helpt hij mee op de kwekerij en houdt hij de webshop up-to-date.

 

 

 

 

Hans is fulltime in dienst bij Directplant.
Op donderdag, vrijdag en zaterdag is hij op weg met uw tuinplanten.

 

  

 Ferry is full-time chauffeur bij Directplant. Hij haalt de planten op bij de kwekers. op donderdag, vrijdag en zaterdag is hij onderweg met uw planten.

LieuweLieuwe is fulltime in dienst bij Directplant, zijn werkzaamheden zijn zeer divers. Bezorging van uw bestelling, klantcontact via mail en telefoon, en bestellingen klaarzetten voor transport.

 

 

 

Christine houdt zich bezig met de boekhouding en de klantenservice.
Wanneer u met Directplant belt, krijgt u meestal de vriendelijke stem van Christine te horen.
Christine heeft de middelbare tuinbouwschool afgerond met als hoofdvak, bloembinden.
Zij heeft 5 jaar in een bloemisterij gewerkt en is daarna 6 jaar actief geweest bij 2 filialen van Intratuin.

 

Harry is 40 jaar in dienst geweest bij een grote boomkwekerij.
Waarvan de meeste jaren als bedrijfsleider, momenteel geniet hij van een welverdiend pensioen.
In drukke tijden helpt hij mee met het bezorgen en ophalen van de planten. Daarnaast zet hij de orders klaar voor transport.

 

Marius is een voormalig fruitteler.
Op vrijdags en zaterdags is hij op weg om bij u de planten te bezorgen.

 

Lilian

 Lilian Korteweg is groenredacteur en werkte voor Tuinieren en Home and Garden.Voor Directplant verzorgt ze de social media, schrijft ze nieuwsbrieven en onderhoudt ze het blog. 

 

Modeste Herwig is tuinfotograaf en groenauteur. Voor Directplant schrijft Modeste tuinartikelen die u het eerst op facebook vindt. Zij was acht jaar werkzaam in de Modeltuinen te Lunteren van haar vader Rob Herwig om praktijkervaring op te doen. Haar eerste tuinboek verscheen in 1989 bij uitgeverij Terra, inmiddels heeft zij 36 boeken gemaakt. Ook verzorgt zij tuinrubrieken voor diverse tijdschriften, zoals Tuin & Co, Home & Garden, Groei & Bloei, Bloem & Plant en Buitenleven. Haar foto’s staan regelmatig in Engelse en Duitse tijdschriften. Vanaf 2010 geeft zij workshops over tuinfotografie en het maken van beplantingsplannen.

 

 

 

 

 

 

 Taurus JC1 Directplant is sponsor van het Jongens C1 team van Volleybalvereniging Taurus uit Houten.

 

 

 

Laden..