MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Onze medewerkers

Alle medewerkers van Directplant hebben groene vingers, mocht u tijdens het bezorgen van uw tuinplanten vragen hebben, stel ze gerust aan een van de bezorgers. Zij helpen u graag!

Momenteel zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team! interesse? lees meer over de functie op onze vacaturepagina en solliciteer!

 

Emanuel Hommes

Emanuel Hommes is de eigenaar van Directplant.nl
Hij houdt zich vooral bezig met de inkoop en verkoop van de tuinplanten. Daarnaast zit hij vaak op de weg om de tuinplanten bij u te bezorgen. Emanuel is opgegroeid op een grote boomkwekerij. Naast de kwekerij heeft hij ook gewerkt bij Intratuin als afdelingshoofd en floormanager, en bij een groencentrum voor de hovenier. In 2008 is hij zelf een groencentrum voor de hovenier gestart. Begin 2009 heeft hij de website van Directplant overgenomen. Vanaf eind 2009 is het groencentrum verkocht en kon hij zich 100% inzetten voor Directplant.

 

Marco

Marco is fulltime in dienst bij Directplant. 
Marco heeft na zijn boomteelt opleiding bij een handelsondernemer van tuinplanten gewerkt. Zijn werkzaamheden bij Directplant variëren van beantwoorden van vragen tot het sorteren van de orders en het inplannen van de routes. In het laagseizoen houdt hij de website bij.

 

Marco

Marco is fulltime in dienst bij Directplant,
Marco is opgegroeid op een tuincentrum/kwekerij. Zijn werkzaamheden bij Directplant zijn divers en varieren van het bezorgen van bestellingen, het klaarzetten van bestellingen voor transport tot het up-to-date houden van de website.

 

Peter

Peter is fulltime in dienst bij Directplant.
Zijn werkzaamheden bij Directplant zijn zeer divers. Bestelde planten afhalen bij diverse kwekers, bestellingen klaarzetten voor transport en bestellingen bezorgen. Indien er in het laagseizoen nog tijd over is helpt hij mee op de kwekerij en houdt hij de webshop up-to-date.

 

Hans

Hans is fulltime in dienst bij Directplant. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is hij op weg met uw tuinplanten.

 

FerryFerry is fulltime chauffeur bij Directplant. Hij haalt de planten op bij de kwekers. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is hij onderweg met uw planten.

 

LieuweLieuwe is fulltime in dienst bij Directplant, zijn werkzaamheden zijn zeer divers. Klantcontact via mail en telefoon, het up to date houden van de website bezorgen en bestellingen klaarzetten voor transport.

 

JippeJippe is fulltime in dienst bij Directplant. Hij zet alle routes klaar op het terrein en zorgt dat het buiten logisitek goed loopt. Hij is vooral op de kwekerij te vinden. Voordat hij bij Directplant kwam werkte hij op een boomkwekerij.

 

TomTom is fulltime in dienst bij Directplant. Zijn werkzaamheden zijn zeer divers; bestellingen klaarzetten voor transport en het bezorgen van uw bestelling.

 

Jelle

Jelle is parttime in dienst bij Directplant. Jelle helpt mee de planten bij de juiste bestellingen te sorteren, hij werkt zeer secuur. Daarnaast gaat Jelle soms mee als bijrijder bij grote en zware transporten. In het laagseizoen is Jelle op de kwekerij te vinden.
 

ChristineChristine houdt zich bezig met de boekhouding en de klantenservice. Christine heeft de middelbare tuinbouwschool afgerond met als hoofdvak, bloembinden. Zij heeft 5 jaar in een bloemisterij gewerkt en is daarna 6 jaar actief geweest bij 2 filialen van Intratuin.

 

BrigitteBirgitte werkt parttime bij Directplant. Zij werkt op de klantenservice en houdt de website bij. Birgitte heeft 10 jaar bij Intratuin en andere tuincentra gewerkt.

 

Irene

Irene werkt parttime bij Directplant. Zij werkt op de klantenservice en houdt de website bij. Irene heeft 17 jaar bij een afhaalcentrum voor hoveniers en tuincentra gewerkt.

 

Lilian

Lilian Korteweg is groenredacteur en werkte voor Tuinieren en Home and Garden. Voor Directplant verzorgt ze de social media, schrijft ze nieuwsbrieven en onderhoudt ze het blog. 

 

Modeste

Modeste Herwig is tuinfotograaf en groenauteur. Voor Directplant schrijft Modeste tuinartikelen die u het eerst op Facebook vindt. Zij was acht jaar werkzaam in de Modeltuinen te Lunteren van haar vader Rob Herwig om praktijkervaring op te doen. Haar eerste tuinboek verscheen in 1989 bij uitgeverij Terra, inmiddels heeft zij 36 boeken gemaakt. Ook verzorgt zij tuinrubrieken voor diverse tijdschriften, zoals Tuin&Co, Home & Garden, Groei & Bloei, Bloem & Plant en Buitenleven. Haar foto’s staan regelmatig in Engelse en Duitse tijdschriften. Vanaf 2010 geeft zij workshops over tuinfotografie en het maken van beplantingsplannen.

 

Laden..