MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Plantadvies voor en na uw bestelling

Voordat u planten bestelt beantwoorden wij graag uw vragen en helpen wij u bij het maken van een keuze, maar ook na levering stopt het advies niet en ontvangt u verzorgingstips om uw planten in optimale conditie te houden!

Wat u van ons mag verwachten:

  • Advies bij het maken van uw plantkeuze
  • Bezorging door chauffeurs met groenkennis
  • Algemene verzorgingsmail na uw bestelling 
  • Tijdig snoeiadvies per e-mail voor bepaalde plantengroepen
  • Nieuwsbrieven en berichten op social media met verzorgingstips
  • Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij ook graag van u!

Online planten bestellen

Op directplant.nl kunt u heel makkelijk planten selecteren op bloeitijd, hoogte, kleur en standplaats. Ook kunt u uw zoekopdracht verfijnen door op wintergroen, geur of beskleur te filteren. Door te filteren maakt u de keuze voor een plant al een stuk makkelijker! Heeft u aanvullende vragen over een plant dan kunt u deze onderaan de pagina stellen, hier antwoorden wij zo snel mogelijk op. Of kijk eens bij de veelgestelde vragen. Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust tijdens kantooruren, dan proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren.

Bezorgen van planten

Alle planten bezorgen wij zelf, alleen op die manier weten we zeker dat de planten u in goede gezondheid bereiken. U heeft de mogelijkheid om tijdens de bestelprocedure een afhaalpunt aan te geven waar wij de planten gratis naartoe brengen en u ze zelf ophaalt. Wilt u de planten thuis bezorgd krijgen dan leveren wij ze tot bij u in de tuin! Onze chauffeurs hebben allemaal groene vingers, dus stel ze gerust uw vragen.

Advies na levering

Na levering van uw bestelling ontvangt u van ons een algemene verzorgingsmail met tips. Daarnaast krijgt u bij specifieke plantgroepen een e-mail op het moment dat u de plant, struik of boom het beste kunt snoeien. Handig als geheugensteuntje! Kiest u bij het plaatsen van uw bestelling ervoor om onze nieuwsbrieven te ontvangen, dan vindt u hierin algemene verzorgingstips en aanbiedingen. Tot slot kunt u ook onze Facebook pagina volgen voor plantadviezen en nieuws.

Geen eenrichtingverkeer

Natuurlijk horen wij ook graag van u! Wij zijn benieuwd wat u van onze service vindt en of de plant aan de verwachtingen voldoet. Heeft u achteraf nog vragen, stel deze dan gerust via de website of Facebook. En misschien wilt u foto’s met ons delen op Facebook; het is altijd leuk om te zien hoe een plant het op zijn nieuwe plek doet!

Laden..