MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Ook in de winter bloeiende planten in uw tuin

Winterbloeiers

Er zijn planten die in de winter bloeien. Combineer ze met bladhoudende planten of heesters en de tuin houdt het hele jaar kleur. Winterbloeiers kunnen ook prima in pot. Voor een mooi effect zet u er een aantal bij elkaar op het terras.

Lees meer

Winterbloeiers in de tuin

Combineer winterbloeiers met planten die ook uitgebloeid interessant zijn door hun silhouet en met groenblijvende planten. Een lijst met planten vindt u in ons blog over de wintertuin. Bekende winterbloeiende planten zijn nieskruid of kerstroos (Helleborus) die bloeit in wit, groen, roze of paars en winterheide (Erica) in wit of roze. Een winterbloeiende klimmer is winterjasmijn die al vanaf januari in vrolijk geel bloeit. Heesters die hun bloemen in de winter tonen zijn de bladhoudende Camellia, Skimmia, Sarcococca en mahoniestruik (Mahonia). Geurend en bloeiend zijn onder andere de sneeuwbal Viburnum bodnantense en toverhazelaar (Hamamelis).

Lees meer over: 7 ideeën voor de wintertuin * potplanten in de winter 

Winterbloeiers kopen bij Directplant

Bij Directplant bent u altijd verzekerd van gezonde planten. Uiteraard krijgt u groeigarantie mocht een plant toch niet aanslaan. Wij bezorgen uw planten persoonlijk tot in uw tuin of u kunt uw bestelling ophalen bij een van de afhaalpunten in Nederland. 

Wilt u liever andere tuinplanten? Kijk dan ook bij onze struiken, groenblijvende struiken, tuinplanten of varens

Laden..