MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Gemengde bloembollen

Bloembollen pakketten speciaal samengesteld met diverse bloembollen die mooi bij elkaar passen in uw tuin. Zoals verschillende soorten narcissen of een combinatie van blauwe druifjes en anemonen

Lees meer

4 producten gevonden

4 producten gevonden

Bloembollen mixen planten

Plant, of poot, bloembollen die in de lente tot bloei komen in het voorafgaande najaar. Dat kan van ongeveer september tot december. Vroege bloeiers zoals sneeuwklokjes en krokussen kunt u beter zo vroeg mogelijk planten, dan komen ze ook eerder tot bloei; juist de aantrekkingskracht van voorjaarsbolletjes! Poot de bloembollen ongeveer drie keer zo hoog als de bol hoog is. Dus is het bolletje 3 cm groot, dan poot u het 9 cm diep in de grond. 

De meeste soorten kunt u prachtig bij elkaar zetten. Strooi de bloembollen mix op de grond en poot ze waar ze neerkomen. Zo'n tapijtje van kleurige voorjaarsbloeiers ziet er fantastisch uit! U kunt ook een eigen mix van bloembollen samenstellen. Kies voor opeenvolgende bloeiperiodes, of juist voor verschillende cultivars van één soort. Mix de pakketten door elkaar en poot ze op de juiste diepte. 

Gemengde bloembollen kopen

Alle bloembollen worden bij gespecialiseerde kwekers ingekocht. Onze chauffeurs bezorgen ze bij u thuis of u haalt ze gratis op bij een van onze afhaalpunten. 

Liever iets anders? Kijk dan eens bij onze voorjaarsbloeiende bloembollen, zomerbloeiende bloembollen en najaarsbloeiende bloembollen.

Laden..