MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Planten op stam brengen hoogte aan uw tuin

Planten op stam zijn planten de op een lage onderstam zijn gekweekt. Planten op stam zijn handig omdat ze hoogte in de tuin brengen en tegelijk weinig ruimte in uw tuin innemen. Hieronder kunt u bijvoorbeeld bodembedekkers planten. Planten op stam zijn ook zeer geschikt voor in een pot met een mooie onderbeplanting. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stamhoogtes. Staat er bijvoorbeeld 80 cm stam dan betekent dat de stam van de plant 80 cm is waarna de eerste vertakking van de kroon begint.

Lees meer

Soorten planten op stam

Er zijn verschillende soorten planten op stam. Bijvoorbeeld bomen of struiken die op een lage onderstam zijn gekweekt, maar ook klimplanten die omhoog zijn geleid en gesnoeid om zo een onderstam te krijgen. Klimplanten met een onderstam zijn bijvoorbeeld de blauweregen of druif. Sommige planten op stam zijn ideale kuipplanten, zoals de Bougainvillea. Er zijn ook veel groenblijvende planten op stam. Denk hierbij aan Buxus, laurier of hulst. Wilt u in het voorjaar of de zomer kleur? Kies dan voor bloeiende planten op stam. Wij leveren onder andere amandelboompje, krentenboompje, Camellia, sneeuwbal en sierkers. Een aantal treurbomen zijn ook op een lage stam gekweekt; de treurwilg bijvoorbeeld. U kunt uw zoekopdracht verfijnen door uw keuzen te selecteren in de linkerkolom. Wilt u liever een hoge stam, kijk dan eens bij bolbomen of hoogstambomen.

Lees hier meer over: planten op stam * bomen of planten op stam planten

Planten op stam kopen 

Alle planten op stam worden gekweekt door gespecialiseerde kwekers. Daarom vertrouwen wij ook op de kwaliteit van onze producten en geven wij een groeigarantie. U kunt uw bestelling laten bezorgen of bij een van onze afhaalpunten ophalen. 

Bent u toch op zoek naar iets anders? Kijk dan bij ons complete aanbod bomen, hier vindt u vast wat u zoekt!

Laden..