Goedkope bomen

Goedkope bomen vindt u ook bij Directplant. Dit zijn natuurlijk vooral de jonge bomen die nog niet zo groot zijn. Of u kunt kijken of de boom van uw keuze tussen ongeveer november en april leverbaar is met kale wortels. Deze zijn voordeliger in aanschaf dan bomen in pot.

Lees meer

Goedkope bomen kiezen

Een jonge boom met een kleine stamomtrek is goedkoper dan een boom die jarenlang is opgekweekt op een kwekerij. De kleinste stamomtrek is 6/8 cm en is dan ongeveer 250-300 cm hoog. Dit is ook de voordeligste keuze. Wilt u meer weten over de verschillende stamdiktes en hoogtes lees dan ook ons blog over bomen.

Als het blad van bomen is gevallen en de plant in rust is, worden sommige soorten uit de volle grond gehaald en verkocht met kale wortels of kluit. Dit zijn goedkope bomen in vergelijking met bomen in pot. De herfst en winter zijn ook prima maanden om aan te planten, tenzij het vriest.

Goedkope bomen bij Directplant

U kunt bij veel bomen uit meerdere stamdiktes en dus prijzen kiezen. Houd ook onze website in de gaten als u een boom uit de volle grond wilt in de periode november tot april. Zodra de bomen groen uitlopen worden ze niet meer met kale wortels verkocht. Uiteraard geven wij groeigarantie. Uw boom kan bij u tot in de tuin worden bezorgd en zelfs door ons worden aangeplant met onze inplantservice.

 

Wilt u toch liever andere bomen? Kijk dan ook eens bij onze bijzondere bomen, leibomen en hoogstambomen

Laden..