Haagplanten

Haagplanten vormen het geraamte van uw tuin. Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin worden meestal eerst de haagplanten uitgekozen. Er is veel waar over nagedacht kan worden. Wenst u een wintergroene haagplant of een bladverliezende haagplant? Is de haag bedoeld voor uw privacy of vindt u het leuk dat de vogeltjes erin kunnen schuilen? Het is belangrijk dat de planten die u voor de haag zet een mooi geheel vormen met de tuin.

Lees meer

Ons assortiment haagplanten

Er zijn verschillende soorten haagplanten die verschillende functies bekleden. Zo zijn er kant-en-klaar hagen die ideaal zijn om direct een mooie afscheiding te creëren. En met bladverliezende haagplanten leeft u mee van jaargetijde tot jaargetijde. Op die manier kijkt u misschien wel meer uit naar het voorjaar. Naast deze zijn er ook bladhoudende haagplanten, haagconiferen, laurier, taxus, buxus en beukenhagen.

Haagplanten kopen bij Directplant.nl

U bestelt gemakkelijk en snel uw favoriete haagplanten bij Directplant.nl. Uw bestelling wordt thuis bezorgd of u kunt het zelf afhalen bij één van onze 45 afhaalpunten. Toch niet tevreden met de plant? Binnen veertien dagen kunt u zonder reden retourneren en krijgt u gewoon uw geld weer terug!

 

Laden..