MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Bloembollen

De bekendste bloembollen zijn de voorjaarsbloeiers, zij geven het startsein van het aankomende voorjaar. Voordat andere planten bloeien steken zij hun kopjes boven de grond.

Voorjaarsbloeiende bloembollen

Voorjaarsbloeiende bloembollen kunnen in het najaar van oktober tot december worden geplant. Bekende soorten zijn de tulp, narcis, krokus en de hyacint. Zij hebben een koude periode nodig (de winter) voordat ze gaan groeien.

Lees meer

Zomerbloeiende bloembollen

Zomerbloeiende bloembollen worden in het vroege voorjaar geplant, in de (na)zomer toveren zij uw tuin om tot een mooie bloemenpracht. Zet bijvoorbeeld eens mooie snijbloemen zoals dahlia in uw tuin, in de (na)zomer kunt u zo een mooi boeket samenstellen uit uw eigen tuin!

Herfstbloeiende bloembollen

Najaarsbloeiende bloembollen zoals de herfskrokus, herfststijlloos en cyclamen plant u ook in het najaar. De bloembollen van de herfstkrokus en herfststijlloos in augustus en september voor bloei hetzelfde jaar en de knollen van cyclamen tussen augustus en maart, of wanneer de knollen leverbaar zijn. Cyclamen kunt u ook als plantje kopen. 

Wilt u uw bloembollen planten? Zorg er dan voor dat u de juiste grond en bemesting gebruikt. Zo zorgt u ervoor dat de bloembollen prachtig en gezond tot bloei komen! 

Laden..