MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Kunstmest voor uw tuin

Als u wilt genieten van een mooie volgroeide tuin vol planten en grassen, is het belangrijk deze te voorzien van de juiste producten. Kunstmest zorgt ervoor dat uw bomen, struiken en bloembollen er gezond en uitbundig uitzien. De basis van elke soort kunstmest zijn stikstof, fosfor, kalium, calcium, zwavel en magnesium. Het kan ook sporen bevatten van metalen ijzer, zink, koper, molybdeen, boor en mangaan. Er bestaan verschillende soorten kunstmest waarmee diverse plantsoorten onderhouden kunnen worden. Naast gedroogd koemest en siertuin meststof vindt u bij ons ook meststof voor vaste planten en bodembedekkers.

Lees meer

De geschikte kunstmest vinden

Geen plant, struik of bloembol is hetzelfde en dient dan ook naar soort behandeld te worden. Hoeveel en welke kunstmest u moet gebruiken hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen is de behoefte van het gewas belangrijk. Het moment waarop u het toepast verschilt natuurlijk ook per soort. De ene plant wordt in het voorjaar gemest, terwijl de andere alle aandacht in het najaar krijgt. Daarnaast is het voedingsreserve in de bodem en de intensiteit van begieten bij elke plant anders, waar uiteraard ook rekening mee gehouden moet worden.

Kunstmest bij DirectPlant.nl

Uw tuinplanten, bomen, struiken en bloembollen tijdens het groeiseizoen verwennen met extra voeding in combinatie met goede potgrond zorgt ervoor dat u gezonde planten met een uitbundige bloei terug krijgt. Bij ons vindt u verschillende soorten kunstmest voor diverse planten. De juiste kunstmest bestelt u gemakkelijk en snel online bij DirectPlant.nl.

Laden..