MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Struiken

Struiken zijn tuinplanten die in de winter boven de grond blijven. Struiken, of heesters, sieren het hele jaar door uw tuin. Zoals de meeste tuinplanten in het najaar afsterven en ’s winters onder de grond doorbrengen, blijven struiken in de winter boven de grond. Bij de aanschaf is het belangrijk te weten welke eigenschappen de heester heeft. Sommige kunnen vrij hoog worden en overal staan dan ook de eigenschappen vermeld. Zo komt u er niet na jaren achter dat de struik toch te groot wordt op een bepaalde plek in uw tuin.

Lees meer

Ons assortiment struiken

De meeste struiken bloeien, maar er zijn er ook een aantal die met hun bladkleuren een opvallende verschijning in uw tuin vormen. Het assortiment bevat een gevarieerd aanbod. Sierheesters is bijvoorbeeld een grote groep tuinplanten met bloeitijden die variëren gedurende het hele jaar. Fruitstruiken voorzien u van vers fruit en hortensia’s zorgen voor een mooi uitziende tuin.

Struiken kopen bij Directplant.nl

In de online shop van Directplant.nl bestelt gemakkelijk en snel uw favoriete struiken. Uw bestelling wordt thuis bezorgd of u kunt uw struiken afhalen bij één van onze 45 afhaalpunten.

Laden..