MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Vaste planten in de tuin

Vaste planten brengen sfeer in uw tuin. Ze zijn kleurrijk en daarom goed met elkaar te combineren. Deze planten zijn tuinplanten die in het voorjaar beginnen met bloeien en zomers uitbloeien tot prachtige creaties. In het najaar sterven ze af om de winter ondergronds te spenderen. Naast deze soort, is er ook de groenblijvende vaste plant die het hele jaar door groen is. Tenzij er een andere maat is aangegeven, worden de vaste planten geleverd in een P9. Dit is een potje van 9x9 cm. Geef de vaste plant de tijd om uit te groeien. Plant de vaste plant in een ruim gat en verbeter de grond met bijvoorbeeld Vivimus om ze een goede start te geven. Geef na het planten voldoende water en blijf voorlopig water geven als er een droge periode volgt. Veel vaste planten kunt u na de bloei in juni terugknippen voor een tweede bloei. Wilt u meer lezen over het verzorgen van vaste planten, lees dan ons blog

Lees meer

Ons assortiment vaste planten

Binnen het uitgebreide assortiment vaste planten kunt u zoeken op meerdere eigenschappen. Dit kan onder andere op bloeiperiode, standplaats en lichtbehoefte, bodembedekking en de geur. Zit er geen geschikte vaste plant tussen? Bekijkt u gerust ons assortiment tuinplanten met onder andere geraniums, varens, bamboe en heide.

Heeft u inspiratie nodig? Kijk dan bij onze tuintips. Zoals bijvoorbeeld: 6 vaste planten met mooi blad * border aanleggen met vaste planten * 15 randplanten * planten voor een dakterras en nog veel meer planttips!

Vaste planten kopen bij Directplant.nl

U bestelt gemakkelijk en snel uw favoriete vaste planten bij Directplant.nl. Uw bestelling wordt thuis bezorgd of u kunt het zelf afhalen bij één van onze 50 afhaalpunten.
De meeste vaste planten die wij verkopen worden gekweekt onder milieukeur.
Toch niet tevreden met de plant? Binnen veertien dagen kunt u zonder reden retourneren en krijgt u gewoon uw geld weer terug!

Laden..