MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Kant en klaar haag

Kant-en-klaar hagen zijn ideaal om direct een mooie afscheiding te creëren. Veel kant-en-klaar hagen zijn wintergroen en er is meestal gebruikt gemaakt van planten die smal omhoog groeien. Zodoende heeft de haag niet veel ruimte in de tuin nodig.

Lees meer

Soorten kant-en-klaar hagen

Er zijn kant-en-klaar hagen in mooie decoratieve rode bloembakken van meestal 80 centimeter breed leverbaar, de haag kunt u hier gerust in laten staan; ideaal om op het terras te zetten. Naast rode bloembakken, hebben wij kant-en-klare klimophagen van 180 cm hoog die in een hardhouten bak met trelliswerk geplaatst zijn. Hiermee plaatst u in één keer een groene schutting. Wilt u een wat hogere haag dan zijn er heesters en bomen die in leivorm en bak zijn opgekweekt. Zo kunt u onder andere Toscaanse jasmijn, sierpeer of plataan in leivorm vinden. Vergeet niet om de haag in pot voldoende water en voeding te geven.

Kant-en-klaar haag planten

Alle hagen die in bak worden opgekweekt en geleverd kunnen uiteraard ook in de volle grond geplant worden. Graaf een geul en verbeter de grond met Vivimus. Plaats de kant-en-klare haag in de geul en vul aan met verbeterde grond. Druk aan en geef voldoende water. Snoei na het aanplanten de haag terug zodat hij opnieuw gaat uitlopen. Om de haag strak te houden kunt u deze twee maal per jaar snoeien in de periode tussen mei en september. Bekijk voor meer informatie en stap-voor-stap uitleg onze video over het kiezen én planten van een haag.

Kant en klaar haag kopen

Alle kant-en-klaar hagen kunt u afhalen bij een van onze afhaalpunten of thuis tot in de tuin laten bezorgen. Wij bieden tevens een inplantservice voor uw nieuwe haag. 

Bent u op zoek naar andere mooie haagplanten? Bekijk dan ons aanbod bladhoudende haagplanten, beukenhagen of prachtige buxus haagplanten.

Laden..