MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Fruitplanten in uw eigen tuin

Wat is er nu leuker en gezonder dan fruit uit eigen tuin. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt, wat dacht u van een mooie kiwiplant tegen de schutting? Of een kleine fruittuin met rode bessen, bramen en framboosplanten. Ook prachtig zijn druivenranken boven uw terras waarbij de druiventrossen naar beneden kunnen hangen. Voor fruit in de tuin hoeft u niet veel ruimte te hebben! 

Lees meer

Fruit kiezen

Veel fruitplanten bloeien met witte of roze bloesem in het voorjaar. In de zomer komen de vruchten aan de fruitplanten. Sommige fruitbomen en fruitplanten hebben zelfs mooie herfstkleuren. Dat betekent drie seizoenen lang genieten! Meestal kiest u voor fruit in de tuin zodat u hier zelf de vruchten van kunt plukken én eten. In elk formaat tuin is het mogelijk fruit te kweken. In deze categorie vindt u vooral klein fruit, fruitbomen vindt u bij de bomen. Heeft u de ruimte, dan kunt u voor fruitbomen kiezen. Maar heeft u een kleine tuin kies dan bijvoorbeeld voor leifruit dat mooi op een erfgrens kan, of klimfruit voor tegen een schutting of muur. Veel fruitplanten kunnen ook in pot; dit vraagt wel wat meer zorg. 

Lees hier meer over: het snoeien van fruitbomen * verzorgen van fruitplanten * 9 fruitbomen voor een mini-boomgaard

Fruit kopen

Alle fruitplanten komen van gespecialiseerde kwekers. Wij halen uw planten pas op nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wij hebben dan ook zelf geen voorraad. Hierdoor bent u verzekerd van gezonde en verse planten. Bent u toch niet tevreden, dan bieden wij u garantie. Het is mogelijk de fruitplanten in uw tuin te bezorgen, of u kunt uw bestelling afhalen bij een van onze afhaalpunten verspreid over Nederland.

Bent u op zoek naar andere mooie struiken? Bekijk dan ons aanbod sierheesters, rozen of prachtige hortensia’s.

Laden..