MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Haagelementen

Met een haagelement of haagkolom heeft u in één keer een volwassen haag in uw tuin. Het haagelement is dichtvertakt en mooi van vorm, op hoogte en direct klaar om in uw tuin te planten. De hoogwaardige haagelementen, kunnen ook solitair aangeplant worden als blikvanger in de tuin, bijvoorbeeld als blokvorm, pilaar of kolom. De kweker heeft deze exclusieve beplanting jarenlang intensief verzorgd, zodat u niet hoeft te wachten op een volgroeide haag, maar direct kunt genieten van het resultaat!

Lees meer

6 producten gevonden

6 producten gevonden

Haagelement of haagkolom in de tuin

Een haagkolom kunt u zelfstandig, solitair, aanplanten als een strak beeldelement in de tuin. Een andere veel voorkomende toepassing is meerdere haagelementen naast elkaar planten voor een ononderbroken haag. Deze haag maakt u dus zo lang als u zelf wenst door de elementen naast elkaar te planten. De haagelementen worden van november tot en met maart geleverd uit de volle grond met draadkluit. Lees hier meer over: wortelgoed, met kluit of in pot.

Afmetingen en soorten haagelementen

Haagelementen zijn in diverse hoogte- en breedtematen leverbaar. De maten varieren van 100 x 45 x 45 cm, tot aan 200 x 80 x 80 cm. Kijk bij het product voor de mogelijkheden. De volgende soorten zijn mogelijk:

  • Carpinus betulus (haagbeuk) – laat het blad vallen; doet het beter op kleigrond
  • Fagus sylvatica (beuk) – houdt bruine blad vast tot nieuw blad verschijnt in het voorjaar
  • Fagus sylvatica ‘Atropunicea’(rode beuk)
  • Taxus baccata (venijnboom)
  • Ilex crenata 'Dark Green' (Japanse hulst)

Kant en klaar hagen

Naast volwassen haagelementen of -kolommen kunt u bij ons ook terecht voor kant en klare hagen. Bijvoorbeeld meeneemhagen; veelal meerdere haagplanten die bij elkaar zijn opgekweekt in pot. Of leivormen van struiken die vanaf de grond vertakt zijn. De kant en klare hagen zijn in veel gevallen smaller, minder diep, dan de haagelementen.

Meer lezen over: hagen snoeien en verzorgen * struiken planten * hagen planten * wintergroene hagen * gemengde hagen * kale plekken in hagen * snoeivormen

Haagelementen kopen

Deze unieke haagelementen kunt u nu online bij ons bestellen! Pas na uw bestelling halen wij de door uw gewenste soort op bij de kweker, op die manier bent u verzekerd van ‘verse’ planten. Wij geven garantie op haagkolommen. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u liever iets anders? Kijk dan bij al onze haagplanten, of ga direct naar bladhoudende haagplanten, bladverliezende haagplanten, kant en klaar hagen of solitaire planten

Laden..