MIN. ORDERBEDRAG 25 EURO

Potgrond voor uw tuin

In het kweken van planten en gewassen gaat veel tijd en liefde zitten. Om extra lang te kunnen genieten van uw gekweekte aanwinst, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Daarvan is potgrond er één van. Het zorgt voor een betere groei en langere levensduur van uw planten en gewassen. Welk type potgrond u gebruikt, hangt af van het soort plant of gewas dat u gaat kweken. Zo is er potgrond voor alle tuinplanten, maar ook speciale potgrond voor heide, rhodo's en zuurminnende planten. Heeft u terrasplanten? Geen probleem, ook daar heeft DirectPlant.nl de juiste potgrond voor.

Lees meer

Samenstelling potgrond

Potgrond vormt de basis voor de groei en ontwikkeling van uw gewassen, daarom is het belangrijk dat u alleen de allerbeste potgrond gebruikt. Het bestaat uit tuinturf en turfstrooisel waar soms ook kunstmeststoffen en klei toegevoegd worden. De potgrond bevat voedingsstoffen waardoor de planten circa zes weken kunnen leven. Het is gebruikelijk dat er na die tijd bij gemest wordt.

Potgrond bij DirectPlant.nl

Bomen, struiken en bloembollen verdienen een andere behandeling dan planten. Wij raden aan gebruik te maken van de juiste bemesting. Als het gaat om het vinden van de juiste potgrond of juist de perfecte bemesting voor uw bomen, bloembollen en struiken, bent u bij DirectPlant.nl aan het goede adres. Alle potgronden zijn van uitstekende kwaliteit en die vindt u alleen bij DirectPlant.nl.

Laden..