Tuinaarde

Tuinaarde is de ideale oplossing om uw tuin gelijk te maken en uw tuinplanten in te planten. Onze tuinaarde combineert zeer goed met de juiste kunstmest voor uw planten. Zo bent u er zeker van dat uw tuin er altijd prachtig bij staat. De grond waarin planten moeten groeien wordt meer vruchtbaar door het gebruik van tuinaarde. Meer ingrediënten betekent meer inhoud: tuinaarde is dan ook zwaarder door potgrond door de vele grondstoffen die erin zitten.

Lees meer

1 producten gevonden

1 producten gevonden

Tuinaarde of potgrond?

Potgrond en tuinaarde lijken veel op elkaar. Maar wat is eigenlijk het verschil? De naam zegt het eigenlijk al: aarde voor de tuin. Grote gaten in borders vult u op met tuinaarde. Maar ook voor het verhogen van borders kunt u tuinaarde gebruiken. Bemeste tuinaarde is beter te gebruiken voor het planten van bomen, struiken en planten in de volle grond. Voor planten in potten en bakken kunt u beter gebruik maken van potgrond. Een ander verschil is het gewicht van de producten. Zo bevat tuinaarde veel meer grondstoffen en is dus ook een stuk zwaarder dan potgrond.

Bemeste tuinaarde bij DirectPlant.nl

Bemeste tuinaarde is zeer geschikt voor het verhogen, gelijk maken en onderhouden van uw tuin of border. Met tuinaarde creëert u een mooie zwarte bovenlaag in uw tuin. Maar let op: tuinaarde is bruikbaar voor het aanplanten van nieuwe gewassen kunt u het beste Vivimus nemen. De juiste tuinaarde bestelt u gemakkelijk en snel online bij DirectPlant.nl.

Laden..