Tuinkalender september

tuinkalender september

In de tuinkalender voor september staan klusjes die u nu kunt doen. Deze maand is het een mooi moment om de border aan te pakken.

De nazomer is een rustige tijd in de tuin. Het is nog volop genieten van de laatste bloemen. Bessen en andere vruchten krijgen kleur en de siergrassen zijn in september op hun mooist. Omdat het vaak nog mooi weer is kunt u nu prima nog wat tuinklusjes uitvoeren, de border opnieuw inplanten en bloembollen planten.

Tuinkalender september

Bekijk ook onze tuinkalenders voor de maanden januari, februarimaartaprilmeijunijuli en augustusseptemberoktobernovember en december.

Wat doet u nog meer in de tuin deze maand? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Exclusief geschreven door Modeste Herwig voor Directplant.

Gerelateerde producten
 1. Borderpakket paars en blauw
  Borderpakket paars en blauw
  Waardering:
  86%
  Vanaf € 45,67
 2. borderpakket siergras gecombineerd met roze en blauwe border
  Borderpakket siergras
  Waardering:
  89%
  Vanaf € 32,43
4 years ago
Reacties
Anjana
3 years ago at 16:26
Wat voor een grondsoort bv ( bemeste tuinaarde of potgrond universeel enz.) kan ik gebruiken om samen met met koemestkorrels te strooien door een bestaan border ?
Directplant
3 years ago at 16:26
Koemestkorrels kunt u zo op de aarde strooien. Wilt u het mengen met grond, dan is gewone tuingrond prima. Potgrond zitten ook voedingsstoffen in, dat zou dubbelop zijn. U kunt ook in plaats van koemestkorrels compost strooien in de border.
Linda
4 years ago at 13:18
Wanneer plant je herfstkrokussen?
Directplant
4 years ago at 13:18
Je kunt herfstkrokussen deze maand tegelijk poten met de voorjaarsbloeiende krokussen. Meer lees je hier: https://www.directplant.nl/blog/bloembollen/krokus-planten/

Plaats een nieuwe reactie

Scroll to top